OLTENIA Business Center (P)

Din data de 9 februarie 2012, Râmnicu Vâlcea are un nou Centru de Afaceri, situat în partea de sud a oraşului, pe Bulevardul Dem Rădulescu. Am avut onoarea de a fi solicitat să realizez fotografiile acestui centru şi de când am ajuns la sediul OLTENIA Business Center am fost plăcut impresionat de confortul, finisajele şi, mai ales, de utilizarea foarte bună a fiecărui colţişor al clădirii. Este o clădire modernă, numai bună pentru un business aflat la început de drum, dar, de ce nu, şi pentru o filială a unei firme din altă localitate.

Centrul de Afaceri Oltenia dispune de  parcare supravegheată, un lobby pentru clienţi aflat la parter, 2 săli de conferinţe la etajul întâi, dotate cu instalaţie proprie de sonorizare, două videoproiectoare şi pupitru media, 16 birouri la etajele al II-lea şi al III-lea care împreună cu spaţiile comune însumează 650 de mp, terenuri de sport cu vestiare, duşuri şi terasă, în spatele clădirii, autonomie energetică reprezentată printr-un punct trafo propriu, generator electric de mare putere şi sursă de curent neîntreruptibilă de mare putere (UPS), servicii de curăţenie şi mentenanţă a spaţiilor publice.

Se spune că fotografia poate ascunde anumite detalii sau folosirea Photoshopului poate înfrumuseţa aproape ireal o persoană sau un loc, de aceea cred că este cel mai bine să vă convingeţi singuri dacă ceva din imaginile de mai jos nu ar corespunde realităţii. O vizită la OLTENIA Business Center, aflat la adresa Blv. Dem Rădulescu, nr. 32, Râmnicu Vâlcea v-ar convinge că imaginile de mai jos nu sunt simple exagerări, ci poate chiar au rămas în urma schimbărilor recente ale unui loc cu totul şi cu totul special.


Leave a Reply