Fotografia mea…

Am auzit şoptit pe la colţuri că fac poze proaste şi că mai sunt şi infatuat pe deasupra. Aşa o fi… sau nu. Aşa că am luat o pauză, permanentă… sau nu. Pare cam Shui postarea asta, pentru că mi-am uitat Fengul printr-un Zen necunoscut.


2 Responses to “Fotografia mea…”

 • Andreea Says:

  Nu e adevarat. Nu faci poze proaste. Faci poze superbe.

 • George Iorgulescu Says:

  Geani, stii ca:

  In primul rand, e pasiunea ta, faci ce vrei cu ea si cum vrei.

  In al doilea rand, vorbe in vant tot o sa auzi. Asa este natura omului. Toti sunt in stare sa critice si sa respinga. Nu te lua dupa ce spun altii. Doar tu stii ce iti place si, asadar, faci ceea ce iti place.

  Nu in ultimul, esti printre cei mai bun fotografi din Valcea. Cunosc destui fotografi si pot sa spun cu mana pe inima ca esti in topul celor mai buni. Ai inspiratie, imaginatie, dorinta, tot ce este mai bun, tot ce trebuie si ai nevoie pentru ca sa fii in randul lor.

  Prin momente ca acestea a trecut fiecare om care cu pasiuni si planuri marete. Sunt momente care te testeaza, iti testeaza perseverenta si la final iti intaresc caracterul pentru a-ti apara pasiunea si munca pe care o faci.

  Am trecut si eu prin momente ca ale tale, poate momente chiar mai grele – depresii, lacrimi, izolare in casa. Am regretat ca sunt fotograf si imi doream sa nu fi pus niciodata mana pe aparatul foto. Dar aceste momente m-au facut sa rascol, sa lupt si mai mult pentru pasiunea mea dandu-mi motivatie si energie.

  Treci peste acest moment. Vreau sa te vad din nou cu aparatul foto la treaba. Astept noi fotografii ale tale.

  Succes!

Leave a Reply