Circu’, vine circu’!

Se dete verdictu’! Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea, iar acum vor sări de cur în sus pedeleii cu poezia pregătită: „Opoziţia, mai ales Uniunea PSD+PNL+PC, este o alianţă de securişti.” Pe partea cealaltă, Antenele vor începe tirul la comanda „Foc la liber”. Aşadar, ne luăm popcornu’, ne luăm berica şi telecomanda şi ne belim ochii la circ. Când se va termnina specaolul, vom închide televizorul şi vom vedea dacă a ieşit ţara din criză. Dacă nu va fi ieşit, nu-i nimic! Mai bem o bere şi vedem atunci ce o fi de făcut.

PS. Mă uit pe teveu şi mă crucesc! Cum aruncă unii cu bolovanii, în timp ce ceilalţi se înghesuie să tragă limbi în cur! Asta ne e ţara!


2 Responses to “Circu’, vine circu’!”

  • raumulus Says:

    …hai mai Geani, pe bune acu’, naiv sa fii fost sa nu stii ca a dat cu piuitu’ la secu’. Nu era nevoie de nici o confirmare

  • Eugeniu Belivac Says:

    Nooooo. Nu e vorba ca nu cred ca a dat cu piuitu’. Sunt convins ca a dat cu piuitu’ chiar mai mult decat era necesar. Nu despre asta e vorba. E vorba ca tara asta este in cacat, o tabara a mai gasit acum un motiv sa ii scoata ochii celeilalte si pe nimeni nu intereseaza ca totul se duce de rapa. Astia nu fac nimic, nimic sa scoata tara din criza, se amagesc pe baza unor cifre cum ca ar fi crestere economica sa declare iesirea din recesiune, dar cifrele sunt ca pe vremea cealalta, umflate cu pompa ca sa dea bine raportul. Sincer, ma gandesc cu groaza ca peste vreo 20 de ani, cand oi fi si eu indreptatit sa incep sa primesc o pensie, cum o sa primesc altceva.

Leave a Reply