S-a dat drumu’ la proteste! Şi?

Toată lumea este revoltată, toată lumea vorbeşte despre criză şi guvernanţi, toată lumea vrea să spună ceva, dar nimeni nu ascultă. Se vorbeşte mult, mai ales pe la teveu, unde se alternează excelent „breiching niuzurile” cu „toc şourile”, spre marea bucurie a departamentului care vinde publicitatea televizată. Tot poporu’, dacă nu este în stardă, e la tembelizor. Are un simţ aproape masochist să se autoflageleze cu ştiri imbecile despre tranşe de împrumut şi alte tâmpenii din astea. Totul este simplu şi ţine mai mult de bun simţ decât de experţi financiari. Ar trebui să cheltuieşti cât produci şi gata. Restul e gargară.

Am uitat plăcerea savurării unei cărţi bune, a unui film excelent, neapărat european, a plecării pe coclauri pentru a vâna o imagine excelentă.

Gata, nu mai vreau! Mă pun cu burta pe citit, pe descoperit, pe testat diverse modalităţi de expunere. Şi sunt sigur, că voi fi mai câştigat aşa, o să vedeţi. Iar, dacă simt cuţitul cum îmi intră  în os, pentru că mi-a străpuns demult carnea, îmi fac bagajele şi mă car. Şi las pe ultimul prost care rămâne aici să stingă lumina. Sper, însă să nu fiu eu ăla. :)


One Response to “S-a dat drumu’ la proteste! Şi?”

 • george Says:

  Mosule,

  Trebuie sa ne resemnam cu ideea ca am fost… generatie de sacrificiu.
  Nu ai inteles inca filozofia ?
  Circ, circ, circ…
  Piine cit mai putina, daca se poate de loc !
  Trebuia sa emigram acum 20 de ani !
  Ai dreptate…
  Am uitat tot ceea ce este frumos… si util
  Traim ca triburile alea de prin jungla africana…
  Fiecare cu interesul lui.
  Asa arata Miorita noastra.
  A lor… este paradis.
  Emigrarea este singura solutie !

Leave a Reply