Azi sunt fericit! Şi Horhhe este! Da’ tu?

Am o zi excelentă! Mi s-a spus la televizor că românii trăiesc bine, implicit şi eu trăiesc bine! O stimată doamnă, pe care a stimat-o şi şăfu’ statului mai demult la conducerea Ministerului Transportului, pentru ca acu’ să ajungă deputută… aaaa, pardon, deputată, ne-a zis că trăim mai bine, ete aici. Numai că se treziră unii să comenteze aiurea în tramvai. Nişte nerecunoscători, domne’, ignoranţi de-a binelea.

Am o zi excelentă! Se anunţă peste tot numai „succesuri minusoidale”:

Vă vom acorda o creştere salarială cu -25%! Vă mărim pensiile cu -15%! Vă mărim ajutorul de şomaj tot cu -15%! Şi tot nu sunteţi mulţumiţi! Nu trăiţi bine? Nerecunoscătorilor!

Guvernul este în birouri şi munceşte cu multă ardoare la ultimele licitaţii. Se întocmesc liste peste liste cu firmele cărora li se va atribui direct „una, alta”. Deci Guvernul munceşte pe brânci, cum mama dracului să mai aibă timp de comunicate şi măsuri anticriză! Las’ că iese jucătorul total la rampă. Intră pe teren, dă pase, centrează, dă cu capul, şutează şi… mingea trece pe lângă. Ei, na, las’ că la reluare o să fie gol! Dacă nu va fi gol, pune să-l aresteze pe ăla de la transmisie!

Am văzut că şi Horhhe este astăzi fericit! Şi Mereuţă este! Şi eu sunt! Doar trăim! Bine? Şi plătim şi impozite! Pentru ce? Pentru ei!


One Response to “Azi sunt fericit! Şi Horhhe este! Da’ tu?”

  • Horhhe Says:

    Bagale-as fericrea-n git „cu un rictus de hiena” pe fatza neagra de pamintul in care m-au ingenuncheat.
    Muie Base, muie Romania.

Leave a Reply