Sâmbătă, din nou la concert

Se pare că săptămâna aceasta va fi una deosebit cu două concerte super tari pentru oraşul acesta. Primul a fost luni, ANTRACT-ul făcându-mi o seară perfectă şi nu numai mie, reacţiile celor prezenţi fiind în unanimitate la superlativ. Mi-am luat porţia de rock pentru o bună perioadă de timp, conştient fiind că, prea curând, micul orăşel provincial, în care îmi duc existenţa, nu va mai pupa un astfel de concert rock. Dar… cine ştie!

Acum, însă e rândul blues-ului să fie vedeta oraşului. Şi nu orice fel de blues, ci unul de cel mai greu calibru, atât la propriu cât şi la figurat. „Uriaşul” cu suflet sensibil, „copilul” teribil al blues-ului, venit de aiurea de prin Europa să îi năucească pe americani la ei acasă, va concerta la Râmnicu Vâlcea, iar gazdă va fi Filarmonica de stat „Ion Dumitrescu”. Astăzi, după o zi destul de „maronie”, am plecat de la birou ţintă spre Filarmonică să iau bilete la acest concert. Iar acum, pe seară, am lângă mine biletele şi, uitându-mă înapoi la ziua de astăzi, parcă nu mai este chiar atât de maronie.

Ei bine, cine nu cred că am „belet”, iată aici dovada.

Aşadar, cui îi place blues-ul şi vrea să petreacă o seară cu adevărat specială, este invitat (pe bilet, desigur) sâmbătă, 13 martie 2010, ora 19.30, la Filarmonica „Ion Dumitrescu” la concertul AG Weinberger, concert din cadrul Turneului Interzis FM.


Leave a Reply