Expoziţia „Din suflet, pentru suflet”

Expoziţia de fotografie „Din suflet, pentru suflet”, în sprijinul Fundaţiei „Soul to soul”, a fost una specială pentru mine, deoarece am dorit să arăt, împreună cu micii mei prieteni şi cu colegii într-ale fotografiei, că atunci când există dorinţă şi implicare se pot realiza multe lucruri frumoase.  Singura condiţie pentru reuşita acestei acţiuni, ca de altfel a oricărei acţiuni pe care ţi-o propui la un moment dat în viaţă, este implicarea.

Vernisajul a avut loc la etajul I al River Plaza Mall, nişte gazde extarordinare, care ne-au pus la dispoziţie tot ceea ce aveam nevoie. Spaţiul a fost unul generos, iar modalitatea de expunere a fotografiilor a fost una inedită şi de efect. Ca şi la precedenta expoziţie, publicul a fost unul numeros şi interesat de lucrările expuse, dovadă fiind şi cei 980 de RON strânşi în seara vernisajului. Tot în cadrul vernisajului, micii mei prieteni au oferit invitaţilor fişa fiscală 230, pentru direcţionarea unui procent de 2% din impozitul pe salariu, deja reţinut anul trecut, către Fundaţia „Soul to soul”, strângându-se 15 astfel de fişe. M-a uimit implicarea lor în acest eveniment, fiind deseori peste mulţi adulţi şi tratând totul în cea mai serioasă manieră.  Jos pălăria în faţa lor!


2 Responses to “Expoziţia „Din suflet, pentru suflet””

  • anonim Says:

    Felicitari! Am fost la expozitie si am vazut lucrarile. Foarte frumoase! Felicitari tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune! Felicitari si copiilor care au dat o mana de ajutor!

  • Teodor Says:

    Bravo! Iata ca se poate. Din inima pentru inimile voastre mari si generoase, un gand bun si dorinta sa nu va opriti aici. Dostoevsky spunea ca „lumea va fi salvata de frumisete” si mare dreptate avea…!!!

Leave a Reply